Sauerkraut (Ekşi Lahana Turşusu) No11 Zencefil & Yeşil Elmalı (1000cc.)
%22
235,00 TL
300,00 TL
235,00 TL den başlayan taksitlerle!
Sauerkraut (Ekşi Lahana Turşusu) No11 Zencefil & Yeşil Elmalı (1000cc.)
İçindekiler: Zencefil, yeşil elma, lahana, çankırı kaya tuzu, başlangıç mayası olarak sauerkraut turşu suyu.
Kullanımı: Dahilen kullanıma uygundur.
Muhafaza Koşulları: Kapağı her seferinde sıkıca kapatın.
Kavanozu kapatırken lahanaların turşu suyunun altında kaldığından emin olun.
Kavanoz içinde her seferinde mutlaka temiz çelik bir çatal ya da kaşık kullanarak çıkartınız.
Buzdolabında muhafaza ediniz.
Şifa Ana Probiyotik ZENCEFİLLİ YEŞİL ELMALI Sauerkraut (Ekşi Lahana Turşusu) ürünümüz (1000 cc.) ölçüsünde ve cam kavanozda satışa sunulmaktadır. Almanya ve Avusturya mutfaklarının çok tüketilen ve sevilen lezzetlerinden birinin bu sauerkraut denilen lahana turşusu olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Sauerkraut, Almanca ekşi anlamına gelen sauer ile bitki anlamına gelen kraut sözcüklerinin bir araya gelmiştir ve ekşi lahana anlamına gelmektedir.
Canlı ve çiğ, yani pastörize edilmemiş ürünlerinize fermantasyon durdurucu hiçbir katkı eklemiyoruz. Fermentasyonu durdurursak taşma yapmaz ama vaad ettiğimiz probiyotik içecek olmaktan çıkar ki bu durum asla işletmemiz için söz konusu olamaz. Bizler bu sorunu yaşamayı göze alıyoruz ve siz sevgili danışanlarımızın hoşgörüsünü diliyoruz.
Anlattıklarımıza istinaden ürününüz elinize geçtiğinde taşmayı göz önünde bulundurarak(taşabilme ihtimalı olan ürünün ziyan olmaması adına) altına derin biir kap yerleştirerek kapağı yavaşça açarak gaz çıkışını sağlayınız. Eğer taşma yaparsa taşan ürünü şişeye veya kavanoza geri aktarabilirsiniz. Sonrasında buzdolabına kaldırınız. Ürününüz 2 saat sonra tüketilmeye hazırdır.
Şifa Ana & Fermente Atölye olarak ürünlerimizin hiçbirinin kimyasal madde ve pestisit (zirai ilaç kalıntısı) içermediğini belirtmekten gurur duyuyoruz. Uluslararası akredite laboratuvarlarda yapılmış analizlerimizi incelemek için tıklayınız.
İçindekiler: Zencefil, yeşil elma, lahana, çankırı kaya tuzu, başlangıç mayası olarak sauerkraut turşu suyu.
Kullanımı: Dahilen kullanıma uygundur.
Muhafaza Koşulları: Kapağı her seferinde sıkıca kapatın.
Kavanozu kapatırken lahanaların turşu suyunun altında kaldığından emin olun.
Kavanoz içinde her seferinde mutlaka temiz çelik bir çatal ya da kaşık kullanarak çıkartınız.
Buzdolabında muhafaza ediniz.
Şifa Ana Probiyotik ZENCEFİLLİ YEŞİL ELMALI Sauerkraut (Ekşi Lahana Turşusu) ürünümüz (1000 cc.) ölçüsünde ve cam kavanozda satışa sunulmaktadır. Almanya ve Avusturya mutfaklarının çok tüketilen ve sevilen lezzetlerinden birinin bu sauerkraut denilen lahana turşusu olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Sauerkraut, Almanca ekşi anlamına gelen sauer ile bitki anlamına gelen kraut sözcüklerinin bir araya gelmiştir ve ekşi lahana anlamına gelmektedir.
Lahana turşusunun içinde fermantasyon sürecinde üreyen probiyotik turşular sağlıklı olmaya katkıda bulunabilir. Bilim insanları fermente lahanada bulunan laktik asidin, besin maddelerinin emilimini arttırdığını bulmuşlardır.
Canlı ve çiğ, yani pastörize edilmemiş ürünlerinize fermantasyon durdurucu hiçbir katkı eklemiyoruz. Fermentasyonu durdurursak taşma yapmaz ama vaad ettiğimiz probiyotik içecek olmaktan çıkar ki bu durum asla işletmemiz için söz konusu olamaz. Bizler bu sorunu yaşamayı göze alıyoruz ve siz sevgili danışanlarımızın hoşgörüsünü diliyoruz.
Anlattıklarımıza istinaden ürününüz elinize geçtiğinde taşmayı göz önünde bulundurarak(taşabilme ihtimalı olan ürünün ziyan olmaması adına) altına derin biir kap yerleştirerek kapağı yavaşça açarak gaz çıkışını sağlayınız. Eğer taşma yaparsa taşan ürünü şişeye veya kavanoza geri aktarabilirsiniz. Sonrasında buzdolabına kaldırınız. Ürününüz 2 saat sonra tüketilmeye hazırdır.
Şifa Ana & Fermente Atölye olarak ürünlerimizin hiçbirinin kimyasal madde ve pestisit (zirai ilaç kalıntısı) içermediğini belirtmekten gurur duyuyoruz. Uluslararası akredite laboratuvarlarda yapılmış analizlerimizi incelemek için tıklayınız.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!