Pizza Baharatı
Pizza; Kökeni İtalya olan, onlarca farklı alternatif malzeme ile üzeri süslenen pizza, çağımızın en sevilen fast food yiyeceklerinden biri haline gelmiştir. Pizzayı oluşturan temel malzemeler: hamur, peynir ve domates sosudur. Salam, sosis, sucuk, mısır, zeytin, tavuk, deniz ürünleri ve daha onlarca farklı çeşit malzeme ile birlikte yapılabilmektedir. Taş fırında yüksek sıcaklıkta pişirilmelidir. Pizza baharatı ise neredeyse tüm pizza çeşitleri ile uyum sağlayabilen bir baharat karışımıdır. İçerisindeki temel bileşenler genellikle aynı olsa da ülkelere ve damak zevkine göre ufak değişiklikler gösterebilmektedir.
İçindekiler: Kekik, Karabiber, Pul Biber, Toz Sarımsak, Kişniş, Tatlı Toz Biber, Fesleğen, Mercan Köşk, Tuz.
Şifa Ana & Fermente Atölye olarak ürünlerimizin hiçbirinin kimyasal madde ve pestisit (zirai ilaç kalıntısı) içermediğini belirtmekten gurur duyuyoruz. Uluslararası akredite laboratuvarlarda yapılmış analizlerimizi incelemek için tıklayınız.