Garam Masala
Garam Masala; Başta ortaya çıkış yeri olan baharatların cenneti Hindistan olmak üzere; Pakistan, Nepal, Sri Lanka, Bangladeş gibi birçok Güney Asya mutfaklarında sıklıkla kullanılan bir baharat karışımıdır. Hintçede "acı-sıcak" anlamına gelen "garam" ve "baharat karışımı" anlamına gelen "masala" kelimeleri ile betimlenmiştir. Genellikle tavuk, et, patates ve pilava lezzet katması için kullanılsa da birçok farklı tarife de eklenmektedir.
İçindekiler: Karabiber, Çörek Otu, Kişniş, Kimyon, Zencefil, Karanfil, Tarçın, Kakule, Zerdeçal.
Şifa Ana & Fermente Atölye olarak ürünlerimizin hiçbirinin kimyasal madde ve pestisit (zirai ilaç kalıntısı) içermediğini belirtmekten gurur duyuyoruz. Uluslararası akredite laboratuvarlarda yapılmış analizlerimizi incelemek için tıklayınız.