Fajita Baharatı
Fajita; Tex-Mex (Teksas-Meksika) mutfağına ait ızgara et-tavuk ve tortilla ekmeği ile servis edilen bir yemektir. Etler ince şeritler halinde (jülyen) kesilir. Kırmızı, yeşil ve sarı biber ile soğan da eklenir. Yanında sos olarak genellikle salsa ya da avokado tercih edilmektedir. Fajita baharatı, gerekli malzemeleri pişirirken ekstradan herhangi bir baharat eklemeye gerek bırakmadan orijinal Fajita lezzetini ortaya çıkarmakta oldukça başarılıdır.
İçindekiler: Tatlı Toz Biber, Acı Toz Biber, Granül Soğan, Toz Sarımsak, Kişniş, Öğütülmüş Karabiber, Öğütülmüş Kimyon, Acı Pul Biber, Öğütülmüş Zerdeçal, Tuz.
Şifa Ana & Fermente Atölye olarak ürünlerimizin hiçbirinin kimyasal madde ve pestisit (zirai ilaç kalıntısı) içermediğini belirtmekten gurur duyuyoruz. Uluslararası akredite laboratuvarlarda yapılmış analizlerimizi incelemek için tıklayınız.