Akdeniz Salatası Baharatı
Akdeniz Salatası; Yunanistan'da köy salatası ve "horiatiki" gibi isimlerle anılan salatanın adı, köy anlamına gelen, rustik ve kırsal kökeni ifade eden "horio" kelimesinden türemiştir. Akdeniz salatası, Türk, Yunan ve Akdeniz mutfağının en tanınmış yemeklerinde birisidir. Tazeleyici, çiğ sebze ve otlarla dolu gerçek bir yaz yemeğidir. Bu salatanın temel malzemeleri: Beyaz peynir, domates, biber, kırmızı soğan, zeytin, salatalık, limon ve zeytinyağıdır. Zeytinlerin "kalamata" çeşidinde olması gerekirken, mevsiminde olgun domatesler ile hazırlamak gerekmektedir.
İçindekiler: Pul Biber, Soğan, Sarımsak, Kimyon, Maydanoz, Fesleğen, Kişniş, Acı Toz Biber, Tuz.
Şifa Ana & Fermente Atölye olarak ürünlerimizin hiçbirinin kimyasal madde ve pestisit (zirai ilaç kalıntısı) içermediğini belirtmekten gurur duyuyoruz. Uluslararası akredite laboratuvarlarda yapılmış analizlerimizi incelemek için tıklayınız.