Alt Kategoriler
Acı Badem Yağı 50 ml
(Gıda olarak tüketmeye uygun)Soğuk pres(sıkım) yöntemi ile elde edilen sabit(baz) bir yağdır.Muhafaza koşulları Direkt güneş ışığından uzakta10°c - 25°c arasında kuru yerde ve ağzı..
Anason Yağı 20 ml
(Gıda olarak tüketmeye uygun)Soğuk pres(sıkım) yöntemi ile elde edilen sabit(baz) bir yağdır.Muhafaza koşulları Direkt güneş ışığından uzakta10°c - 25°c arasında kuru yerde ve ağzı..
Argan Yağı 50ml
(Gıda olarak tüketmeye uygun)Soğuk pres(sıkım) yöntemi ile elde edilen sabit(baz) bir yağdır.Muhafaza koşulları Direkt güneş ışığından uzakta10°c - 25°c arasında kuru yerde ve ağzı..
avokado yağı
(Gıda olarak tüketmeye uygun)Soğuk pres(sıkım) yöntemi ile elde edilen sabit(baz) bir yağdır.Muhafaza koşulları Direkt güneş ışığından uzakta10°c - 25°c arasında kuru yerde ve ağzı..
Buğday Yağı 20 ml
(Gıda olarak tüketmeye uygun)Soğuk pres(sıkım) yöntemi ile elde edilen sabit(baz) bir yağdır.Muhafaza koşulları Direkt güneş ışığından uzakta10°c - 25°c arasında kuru yerde ve ağzı..
Çörek Otu Yağı 50 ml
(Gıda olarak tüketmeye uygun)Soğuk pres(sıkım) yöntemi ile elde edilen sabit(baz) bir yağdır.Muhafaza koşulları Direkt güneş ışığından uzakta10°c - 25°c arasında kuru yerde ve ağzı..
Fındık Yağı 50 ml
(Gıda olarak tüketmeye uygun)Soğuk pres(sıkım) yöntemi ile elde edilen sabit(baz) bir yağdır.Muhafaza koşulları Direkt güneş ışığından uzakta10°c - 25°c arasında kuru yerde ve ağzı..
Hardal Yağı
(Gıda olarak tüketmeye uygun)Soğuk pres(sıkım) yöntemi ile elde edilen sabit(baz) bir yağdır.Muhafaza koşulları Direkt güneş ışığından uzakta10°c - 25°c arasında kuru yerde ve ağzı..
Haşhaş yağı 20 ml
(Gıda olarak tüketmeye uygun)Soğuk pres(sıkım) yöntemi ile elde edilen sabit(baz) bir yağdır.Muhafaza koşulları Direkt güneş ışığından uzakta10°c - 25°c arasında kuru yerde ve ağzı..
Hindistan cevizi yağı 20 ml
(Gıda olarak tüketmeye uygun)Soğuk pres(sıkım) yöntemi ile elde edilen sabit(baz) bir yağdır.Muhafaza koşulları Direkt güneş ışığından uzakta10°c - 25°c arasında kuru yerde ve ağzı..
Isırgan Yağı 20ml
(Gıda olarak tüketmeye uygun)Su Buharı Distilasyonu ile elde edilen uçucu bir yağdır.Muhafaza koşulları Direkt güneş ışığından uzakta10°c - 25°c arasında kuru yerde ve ağzı k..
Kabak Çekirdeği Yağı 20 ml
(Gıda olarak tüketmeye uygun)Soğuk pres(sıkım) yöntemi ile elde edilen sabit(baz) bir yağdır.Muhafaza koşulları Direkt güneş ışığından uzakta10°c - 25°c arasında kuru yerde ve ağzı..
Kakao Yağı 50 ml
(Gıda olarak tüketmeye uygun)Soğuk pres(sıkım) yöntemi ile elde edilen sabit(baz) bir yağdır.Muhafaza koşulları Direkt güneş ışığından uzakta10°c - 25°c arasında kuru yerde ve ağzı..
Kantron Yağı 50 ml
(Gıda olarak tüketmeye uygun)Soğuk pres(sıkım) yöntemi ile elde edilen sabit(baz) bir yağdır.Muhafaza koşulları Direkt güneş ışığından uzakta10°c - 25°c arasında kuru yerde ve ağzı..